Menu
Your Cart

Όροι και προϋποθέσεις

Όροι Χρήσης

Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα («Κατάστημα», «η ιστοσελίδα»)

ΣΚΟΡΔΑΚΗΣ ΔΙΟΝ. Α.Ε. ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΞΥΛΕΙΑΣ, ΣΙΔΗΡΙΚΩΝ & ΕΙΔΩΝ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΪΑΣ («η Εταιρία», «εμείς», «εμάς») με ΑΦΜ 998937723. Παρέχουμε αυτό το Κατάστημα ως υπηρεσία προς τους πελάτες της. Παρακαλούμε όπως διαβάσετε παρακάτω τους βασικούς κανονισμούς που διέπουν τη χρήση του Καταστήματος μας (το «Συμφωνητικό»). Η χρήση του Καταστήματός μας συνεπάγεται την αποδοχή των όρων χρήσης. Εάν δε συμφωνείτε με αυτούς, παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε το Κατάστημά μας. 

Η ΣΚΟΡΔΑΚΗΣ ΔΙΟΝ. Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να ενημερώνει ή να τροποποιεί τους Όρους Χρήσης ανά πάσα στιγμή, χωρίς προειδοποίηση. Η χρήση του Καταστήματος μετά από τέτοιες αλλαγές σημαίνει την αποδοχή των τροποποιημένων όρων από το χρήστη. Σας παροτρύνουμε να διαβάζετε τους Όρους Χρήσης κάθε φορά που θέλετε να επισκεφθείτε το Κατάστημά μας. 

Οι Όροι Χρήσης ισχύουν από τη στιγμή που χρησιμοποιείτε τη δυνατότητα πρόσβασής σας στο Κατάστημά μας ή εγγράφεστε σε αυτό ή ολοκληρώνετε τη διαδικασία αγορών σας. Η ΣΚΟΡΔΑΚΗΣ ΔΙΟΝ. Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να καταγγείλει ανά πάσα στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο τους Όρους Χρήσης χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Οι όροι που σχετίζονται με Πνευματικά Δικαιώματα, το Εμπορικό μας Σήμα, την Αποποίηση Ευθυνών και την Αποζημίωση συνεχίζουν να ισχύουν παρά την όποια πιθανή καταγγελία των όρων. 


Όροι Χρήσης και Πνευματικά Δικαιώματα

Το οπτικοακουστικό υλικό που βλέπετε ή ακούτε στην ιστοσελίδα www.skordakisdion.gr, συμπεριλαμβανομένων, για παράδειγμα, όλων των γραφιστικών, των μενού, των κειμένων και των λογοτύπων, υπόκειται στους κανονισμούς περί πνευματικής ιδιοκτησίας και των σχετικών αδειών που έχει λάβει η ΣΚΟΡΔΑΚΗΣ ΔΙΟΝ. Α.Ε. ή τρίτα μέρη που έχουν μεταφέρει την άδειά τους σε εμάς. 

Όλο το περιεχόμενο του www.skordakisdion.gr, καθώς και το ίδιο το www.skordakisdion.gr, προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει και να τυπώσει μέρος του περιεχομένου όσο το υλικό αυτό δε χρησιμοποιείται για εμπορικούς σκοπούς και δε θίγει εμπορικά ή ηθικά την Εταιρία μας, τους υπαλλήλους της ή οποιοδήποτε άτομο συμμετέχει στην ανάπτυξη του υλικού ως εξωτερικός συνεργάτης της Εταιρίας. Η ΣΚΟΡΔΑΚΗΣ ΔΙΟΝ. Α.Ε. διατηρεί όλα τα νόμιμα δικαιώματά της πάνω σε υλικό που έχει αποθηκεύσει, τυπώσει ή αναπαράγει ο χρήστης. 

Η δημόσια προβολή υλικού από το www.skordakisdion.gr προϋποθέτει έγγραφη άδεια της Εταιρίας. 


Παροχή Υλικού από τον Χρήστη

Όλα τα σχόλια, οι ιδέες, οι συμβουλές και οι φωτογραφίες που παρέχονται από τον χρήστη μέσω του www.skordakisdion.gr ή με άλλο τρόπο προς την Εταιρία και που προσφέρονται σε σχέση με τη χρήση του www.skordakisdion.gr συνιστούν ιδιοκτησία της ΣΚΟΡΔΑΚΗΣ ΔΙΟΝ. Α.Ε. . Η Εταιρία δεν περιορίζεται με κανέναν τρόπο όσον αφορά στη χρήση, εμπορική ή μη, τέτοιου υλικού και δεν υποχρεούται σε τήρηση εχεμύθειας, ούτε σε πληρωμή αποζημίωσης του χρήστη που παρείχε το υλικό, ούτε να ανταποκριθεί γραπτά ή με άλλον τρόπο σε τέτοιου είδους σχόλια και υλικό. 

Ο χρήστης αποδέχεται ρητά πως οποιοδήποτε υλικό αποστείλει στην Εταιρία πρόκειται για υλικό το οποίο δεν παραβιάζει την υπάρχουσα νομοθεσία και πως ο ίδιος είναι ο μόνος που φέρει ευθύνη σε περίπτωση παράβασης. 


Χρώματα

Έχουμε κάνει ό,τι είναι δυνατό ώστε να αποδώσουμε με ακρίβεια τα χρώματα των προϊόντων προς πώληση από το κατάστημά μας. Παρ’όλα αυτά, επειδή τα χρώματα που βλέπετε εξαρτώνται από την οθόνη σας και τις ρυθμίσεις της, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για την ακρίβεια των χρωμάτων. 


Διόρθωση Λαθών και Ανακριβειών

Οι πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχουν τυπογραφικά λάθη και ανακρίβειες και τα κείμενα μπορεί να μην είναι ολοκληρωμένα ή πρόσφατα. Διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής των κειμένων, προκειμένου να μπορούμε να διορθώνουμε τέτοιου είδους παραλήψεις και λάθη, ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση, ακόμα και αφού έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας. Παρακαλώ σημειώστε ότι τέτοια λάθη, ανακρίβειες και παραλήψεις μπορούν να αφορούν και στις περιγραφές των προϊόντων, τις τιμές τους και τη διαθεσιμότητά τους. Απολογούμαστε για οποιαδήποτε αναστάτωση μπορεί να σας προκαλέσει αυτό και σας υπενθυμίζουμε πως μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εάν δεν είστε πλήρως ικανοποιημένος/η με την αγορά σας. Παρακαλούμε ενημερωθείτε σχετικά στο μενού «Αποστολή και Επιστροφές». 

Σε περίπτωση που ένα προϊόν έχει καταχωρηθεί με άλλη τιμή λόγω τυπογραφικού η προγραμματιστικού λάθους, έχουμε δικαίωμα να αρνηθούμε ή να ακυρώσουμε την πώλησή του, ακόμα και εάν η παραγγελία σας έχει επιβεβαιωθεί. Εάν η πιστωτική σας κάρτα έχει ήδη χρεωθεί και ακυρωθεί η παραγγελία σας, θα γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες ώστε να πιστωθεί το ποσό και πάλι στην κάρτα σας. 


Επικοινωνία

Από την πλευρά μας: Η www.skordakisdion.gr μπορεί να επικοινωνεί μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μιας γενικής ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα μας ή μέσω ταχυδρομικής επιστολής. 

Από την πλευρά του χρήστη: Παρενόχληση οποιασδήποτε μορφής και με οποιοδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένων άσεμνης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, υβριστικής ή καταχρηστικής γλώσσας, απαγορεύεται αυστηρά. Η μίμηση άλλων, όπως της ΣΚΟΡΔΑΚΗΣ ΔΙΟΝ. Α.Ε., των υπαλλήλων και συνεργατών της ή άλλων χρηστών του Καταστήματος, επίσης απαγορεύεται. 


Αποζημίωση

Δέχεστε να υπερασπιστείτε και να αποζημιώσετε την ΣΚΟΡΔΑΚΗΣ ΔΙΟΝ. Α.Ε., τους αντιπροσώπους, τους προμηθευτές και του υπαλλήλους της Εταιρίας (συλλογικά τους «Πάροχοι της Υπηρεσίας»), σε περίπτωση απώλειας, δαπάνης, καταστροφής και τυχόν κόστους, συμπεριλαμβανομένου του κόστους νομικής υπεράσπισης, που μπορεί να προκύψουν από την παράβαση των Όρων Χρήσης ή από απρεπή συμπεριφορά δική σας ή άλλου ατόμου που έχει πρόσβαση στο κατάστημά μας μέσω του δικού σας λογαριασμού. 


Αποποίηση Ευθυνών

Αυτό το ηλεκτρονικό Κατάστημα, το υλικό που χρησιμοποιεί και τα προϊόντα που πωλούνται μέσω αυτού παρέχονται «ως έχουν», χωρίς οποιουδήποτε είδους εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. Στο βαθμό που επιτρέπεται από τον ισχύοντα νόμο, η ΣΚΟΡΔΑΚΗΣ ΔΙΟΝ. Α.Ε. αποποιείται εγγυήσεων, συμπεριλαμβανομένων –αλλά όχι μόνο- υπονοούμενων εγγυήσεων εμπορευσιμότητας και καταλληλότητας για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Η ΣΚΟΡΔΑΚΗΣ ΔΙΟΝ. Α.Ε. δεν υποστηρίζει ούτε εγγυάται ότι οι λειτουργίες αυτής της ιστοσελίδας θα είναι αδιάκοπες ή αλάνθαστες, ότι οι ατέλειες θα διορθώνονται πάντα ή ότι ο διακομιστής που κάνει την ιστοσελίδα διαθέσιμη δεν έχει ιούς. Η ΣΚΟΡΔΑΚΗΣ ΔΙΟΝ. Α.Ε. δεν εγγυάται σε σχέση με τη χρήση του υλικού σε αυτό το Κατάστημα, όσον αφορά στην ορθότητα, την επάρκεια, τη χρησιμότητα, τη διαχρονικότητα και την αξιοπιστία του. 


Δικαίωμα Επιστροφής

Ελπίζουμε να μένετε πάντα ικανοποιημένοι με τις αγορές σας από το www.skordakisdion.gr! Μπορεί όμως να θελήσετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν. Σε αυτή την περίπτωση, εδώ θα διαβάστε περισσότερα για την πολιτική επιστροφών μας. 

Σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις πωλήσεις εξ αποστάσεως, έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας γραπτώς μέσω e-mail, μέσα σε διάστημα 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης. Αυτό ισχύει για όλα τα προϊόντα μας. Εξαιρούνται τα προϊόντα τα οποία κόβονται σε ειδικές διαστάσεις, πχ. σωλήνες, τιράζ, πορτάκια κουζίνας / ντουλάπας, πάγκοι κουζίνας κλπ. Αυτά τα είδη δεν μπορούν να επιστραφούν.

Για να ακυρώσετε αυτό το συμφωνητικό και την παραγγελία σας, παρακαλείστε να ενημερώσετε την εξυπηρέτηση πελατών για αυτή σας την πρόθεση μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης, να συσκευάσετε με προσοχή το προϊόν και να το στείλετε πίσω σε μας μαζί με τη σχετική φόρμα επιστροφής, ώστε να το λάβουμε μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης. Στείλτε το προϊόν με τρόπο που θα εξασφαλίζει πως η διαδρομή του μπορεί να ανιχνευτεί ανά πάσα στιγμή, (όπως συμβαίνει με τη συστημένη αλληλογραφία ή τις υπηρεσίες courier) και φυλάξτε την απόδειξη αποστολής. Σιγουρευτείτε πως το πακέτο είναι ασφαλισμένο και τα τέλη αποστολής είναι προπληρωμένα. Δε φέρουμε ευθύνη για τυχόν απώλεια η βλάβη του προϊόντος κατά την μεταφορά του προς εμάς. 


Παράδοση και επιστροφές


Τα έξοδα αποστολής ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο κόστος της παραγγελίας σας γιατί έχουν άμεση σχέση με το βάρος και τον όγκο του προϊόντος. Παραγγελίες μπορούν να φύγουν είτε με ταχυδρομείο, είτε με courier, είτε με κάποιο πρακτορείο. Σε αυτές της περιπτώσεις έχετε δυνατότητα να υποδείξετε κάποιο δικός σας τρόπο μεταφοράς των εμπορευμάτων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν πάντα τον πελάτη.


Αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη, ειδοποιήστε μας με ένα τηλεφώνημα ή ένα mail και θα σας ενημερώσουμε για το αν μπορούμε να επισπεύσουμε τη διαδικασία. Σημειώστε πως το χρηματικό ποσό που καταβάλλεται για τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφεται. 


Σε περίπτωση αλλαγής διεύθυνσης, δεν έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε τα στοιχεία του παραλήπτη αν το προϊόν έχει φύγει από τα χέρια μας. Αν είναι ακόμη στις αποθήκες μας, θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες σας μετά χαράς! Στείλτε μας ένα e-mail με τη διεύθυνση που προτιμάτε και θα σας ενημερώσουμε για το τι μπορούμε να κάνουμε. Ωστόσο, αν προχωρήσετε σε αλλαγή των στοιχείων αποστολής μετά από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να μη φτάσει το προϊόν στη σωστή καινούρια διεύθυνση. 


Επιστροφές:

Ευχόμαστε να μείνετε ευχαριστημένοι από τα προϊόντα της ΣΚΟΡΔΑΚΗΣ ΔΙΟΝ. Α.Ε. ! products. Ακόμη όμως κι αν αυτό δεν συμβεί, υπάρχει δυνατότητα επιστροφής τους.

Αν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι με το προϊόν που παραγγείλατε, προσφερόμαστε να το αλλάξουμε ή να σας επιστρέψουμε το χρηματικό ποσό που καταβάλατε, πάντα σύμφωνα με τους όρους Terms & Conditions, που είναι σύμφωνοι με τους κανόνες του καταναλωτικού δικαίου και που μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω. 

Αν επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν, θα πρέπει να λάβετε υπόψιν τα εξής:

Τα προϊόντα που παραγγέλνονται μέσω του www.skordakisdion.gr πρέπει και να επιστρέφονται σε συγκεκριμένη διεύθυνση (βλ. Παρακάτω).


Παρακαλείστε να δηλώσετε το όνομά σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας μέσω email στη διεύθυνση sales@skordakisdion.gr, μέσα σε διάστημα επτά ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Στη συνέχεια, έχετε 14 ημέρες για να στείλετε πίσω το προϊόν, που θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική συσκευασία του και να συνοδεύεται από τη σχετική φόρμα επιστροφής. Αν αυτές οι κινήσεις δεν γίνουν εντός της ορισμένης προθεσμίας, διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε οποιαδήποτε επιστροφή ή αποζημίωση. 

Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή χωρίς ίχνη φθοράς από τυχόν χρήση του. 

Παρακαλούμε να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή κατά το άνοιγμα και κλείσιμο της συσκευασίας του προϊόντος. 

Σε κάθε περίπτωση, επιστρέφουμε όλο το ποσό που καταβάλατε για την αγορά του προϊόντος , αλλά δεν καλύπτουμε τα έξοδα αποστολής κατά την επιστροφή του προϊόντος. 

Δεν αναλαμβάνουμε ευθύνη για παραγγελίες που χάθηκαν κατά τη μεταφορά τους. Σας συνιστούμε να κρατήσετε απόδειξη της αποστολής σας. Αν δεν ακολουθήσετε αυτήν την τακτική, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για την αποζημίωση ή την επιστροφή του προϊόντος. 

Οι αλλαγές και αποζημιώσεις γίνονται περίπου δύο εβδομάδες αφότου παραλάβουμε το προϊόν, καθώς χρειάζεται κάποιος χρόνος για να ελέγξουμε την κατάστασή του. Όσοι έχουν πληρώσει με πιστωτική κάρτα, θα πληρωθούν μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Δεν μπορούμε να αποζημιώσουμε τρίτα μέρη. 

Μόλις παραλάβουμε το προϊόν, θα προχωρήσουμε στην προώθηση του αιτήματός σας. Τα προϊόντα προς αντικατάσταση θα αποσταλούν σε χρονικό διάστημα 5 ως 15 ημερών. Αν ένα είδος έχει εξαντληθεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το ενδεχόμενο της επιστροφής χρημάτων. Αν επιθυμείτε την ανταλλαγή με ένα νέο προϊόν, θα πρέπει να κάνετε νέα παραγγελία μέσω της σελίδας μας. 


Αν στην παραγγελία σας δεν συμπεριλήφθηκε ειδική φόρμα επιστροφής, παρακαλώ επιστρέψτε το προϊόν στην παρακάτω διεύθυνση: 


Σκορδάκης Διον. Α.Ε / Τμήμα Πωλήσεων

Πολυτέκνων 79 – ‘Ίλιον 

131 21 Αθήνα

Ελλάδα


Αν τυχόν έχετε άλλες ερωτήσεις για την πολιτική επιστροφών μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102633338.